Když jsme přibližně před rokem dostali jako svatební dar zaregistrovanou doménu cikovskacivava.cz, k tomu kartičku a vzor diplomu, už nebylo možné dále odolávat tlaku na uskutečnění závodu.

Tím vlastně vzniklo to, co se událo teď o víkendu 12.10.2024.

Poté, co mně obec Čikov povolila závod uspořádat v místním KD a s hasičema jsem se domluvil na uspořádání večerní zábavy, mohl jsem začít připravovat mapu. Tu jsem dělal se záměrem několika možných postupů za hodně bodů, kdy nebude úplně jasné na první dobrou, jak to jet. A dle reakcí se to povedlo. To jsem měl radost, protože najížděním jsem strávil hodně času a domalovával spoustu cest a docela si s tím hrál.

Na závodníky čekala zajímavost v podobě kontroly č. 19, která byla mezi 8. a 9. brodem, celkem jich je na 2,5 km 16 😊, nebo těžká kontrola 40 u Templštejna, težkej bahenní úsek mezi kontrolou 29 a 80 a další.

Mapy jsem přichystal dvě, jednu pro velký 4 hod. závod a druhou pro malý 2 hod. závod.

Velice mě potěšilo, že se do závodu přihlásilo hodně místních (kteří úplně na kole nejezdí) a reakce byly velice pozitivní. Děti si malý závod užily, protože cvakaly opravdu hodně kontrol. Na mapě o velikosti cca 6 x 4 km jich bylo 24!
No a na druhou stranu přijely týmy, co nás znají z Kobylek, a vůbec jim nevadilo, že jedou dost daleko po D1 na závod bez historie.

Ale jak říkám, kdo nejel první ročník, už nikdy nebude moct říct, že jel všechny ročníky 😊

Počasí vyšlo úplně neuvěřitelně! To byla fakt klika, protože kdyby bylo jako v neděli, tak je tam polovina lidí a děti možná žádné 😊

Po sečtení výsledků a všech následných ceremoniálech začala zábava s kapelou Sheron a dál už si to jelo svým životem…

Závěrem bych chtěl moc poděkovat hlavně Hance, mamce, taťkovi a Markétě za pomoc s přípravou, to byli ti hlavní, ale i dalším členům naší kobylko party. Poděkování samozřejmě patří taky všem sponzorům.

Všem, co se účastnili, bych chtěl poděkovat za výkony a příjemnou atmosféru a poprosit vás, abyste sem vyplnili svůj postup, 2 hod. závod tady, protože mě zajímá, jak kdo jel, i ti co jim to úplně nevyšlo 😊

Do komentářů mě pak napište, co se vám líbilo a co je podle vás naopak potřeba zlepšit/udělat jinak.

Vlasta

Fotky od Kristiny a Katky. Je tam dojezd hodně pidilidí.
Fotky ze startu a ceremoniálu od Pavla.
Fotky od Honzy.
Fotky od Zdeňka.

Čivava zaštěkala a teď minimálně na „rok“ zaleze do boudy

2 komentáře u „Čivava zaštěkala a teď minimálně na „rok“ zaleze do boudy

  • 15. 10. 2024 (7:44)
    Trvalý odkaz

    Ahoj, klobouk dolů a ještě jednou děkujeme za akci roku. Já jsem mrcha otrlá, ale v sobotu při vyhlášení pidilidí jsem měl slzy ve vočích 😉 a na to si jdu dát slivovičku!

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *